Молитвенный сеанс очищения

Здесь Вы узнаете, и с можете обсудить методы, касающиеся энергии.

Модератор: Custodian

Молитвенный сеанс очищения

Непрочитанное сообщение Fa » 06 авг 2011, 23:28

Словеси БОЖЕСТВЕННОГО Евангелия. Да угаснет, исчезнет с меня, рабы(а) Божьей(го) (имя), вся сила лукавого диавола, проклятье и порча. Да вселится Сила Божественного Духа! Во имя Отца, и Сына, и Святого Духа. Аминь.
Царю Небесный, Утешителю, Душе истины. Иже везде сий и вся исполняй, Сокровище благих и жизни Подателю, приди и вселися вны, и очисти ны от всякия скверны и спаси, Блаже, души наша. Аминь.
Святый Боже, Святый Крепкий,Святый Бессмертный, помилуй нас(перекреститься) произносим три раза ) Аминь.
Отче наш. Иже еси на небесах! Да святиться имя Твое, да придет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должникам нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукавого. Яко твоё есть Царство, и Сила, и Слава отца, и Сына, и Святого Духа, ныне и присно и вовеки веков. Аминь.
Суди, Господи, обидящия мя, побори борющия мя. Прими оружие и щит, и востани в помощь мою. И зсуни меч, и заключи сопротив гонящих мя. Рцы души моей: спасение твое есмь Аз. Да постыдятся и посрамятся ищущи душу мою, да возвратятся вспять и постыдятся мыслящие ми злая. Да будут яко прах пред лицем ветра и Ангел Господень оскорбляя их. Да будет путь их тьма ползок, и Ангел Господень погоняй их: яко туне скрыша ми пагубу сети своея, всуе поносиша ми пагубу сети своея, всуе поносиша души моей. Да придет ему сеть юже не весть, и молитва, юже скры, да сбымет, и сеть да впадет вню. Душа же моя возрадуется о Господе, возвеселится о спасении Его. Вся кости моя рекут: Господи, Господи, кто подобен Тебе? Избавляй нища из рук и крепильших его, и нища, и убога от расхищающих его. Воствше на мя свидетеле неправеднии; яже не ведех, вопрошаху мя. Воздаша ми лукавая возблагая, и безчадие души моей. Аз же внегда они стужаху ми, облачахся во вретище, и смирях постом душу мою, и молитва моя в недро мое возвратится. Яко ближнему, яко брату нашему, тако угождах, яко плача и сетуя, тако смиряхся. И на мя возвеселишася и собрашася: собрашася на мя раны, и не познах, разделишася, и не умелишися. Искушися мя, подражнися подражнением, поскрежеташа на мя зубы своими. Господи, когда узриши? Устрой душу мою от злодейства их, от лев единородную мою. Исповемся тебе в церкви мнозе, в людех тяжцех восхвалю Тя. Да не возрадуются о мне враждующии ми не праведно, ненавидящи ми не праведно, ненавидящи туне и помызающие очима. Яко мне убо мирная глаголаху и на гнев лести помышляху. Разшириша на мя уста своя, реша: благоже, благоже, видеша очи наши. Видел еси, Господи, да не перемолчиши. Господи, не отступиси от мене. Востани, Господи, и вонми суду моему, Боже мой, и Господи мой, на прю мою.Суди ми, Господи, по правде Твоей, Господи Боже мой, и да не возрадуются о мне. Да не рекут в сердцах своих: благоже, благоже души нашей, ниже да рекут: пожрохом его. Да постыдятсяи посрамятся вкупе радующиися злом моим, да облекутся в стыд и срам велеречующие на мя.Да возрадуются возвеселятся хотящии правды моея, и да рекут вину: да возвеличится Господь, хотящии мира рабу Его. И язык мой поучится правде Твоей, весь день хвале твоей. Аминь.
Живый в мощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господи ви: Заступник мой еси и прибежище мое, Бог мой и уповаю на него. Яко Той избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна, плещма Свома осент тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его. Не убоишься от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещиво тме преходящая, от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе, к тебе же на приближится, обаче очима твоима смотриша, и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, вышняго положил еси прибежище твое. Не придет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему, яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранититя во всех путех твоих. На руках вомут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою, на аспида и василиска наступиши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю, и покрыю, и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его: с ним есмь в скорби, изму его, и прославлю его, долготою дней исполню его, и явлю ему спасение Мое. Аминь. ( перекр)
Да воскреснет бог, и расточатся врази Его и до бежат от лица Его ненавидящи Его. Яко исчезает дым, да исчезнут; яко тает воск от лица огня, тако да погибнут бесы от лица любящих Бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: радуйся, Пречистый и Животворящий Кресте Господень, прогоняй бесы силою на тебе пропятого Господа нашего иисуса Христа, во даровавшего нам тебе Крест свой Честный на прогнание всякого супостата. О, Пречестный и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожею Девою Богородицею и со всеми святыми во веки (перекреститься)Аминь.
Господи иисусе Христе Сын Божий, огради мя святыми Твоими Ангелы, молитвами Всепречистая Владычицы нашея Богородицы и Приснодевы мари, силою Честного и Животворящего Креста, святого архистратига Божия Михаила и прочих Небесных сил бесплотных, святого пророка Предтече И Крестителя Господня Иоанна, святого апостола и Евангелиста Иоанна Богослова, Священно мученика Киприана и мученицы Иустины, святителя Николая, архиепископа Мир Ликийских.Чудотворца, святителя Льва епископа Катанского, святителя Никиты Новгородского, святителя Иоасафа Белгородского, святителя Митрофана Воронежского, преподобного сергия игумена Радонежского, преподобных Зосимы и Савватия Соловецких, преподобного Серафима Сороковского Чудотворца, святых мучениц Веры, Надежды, Любови и матери их Софии, святого мученика Трифона, святых и правеных богоотец Иоакима и Анны, и всех святых Твоих. Помози мне недостойной(му) рабе(у) Твоей(му) ( имя), избави мя от всех навет вражиих, от всякого зла, колдовства, волшебства, чародейства и от лукавых человек, да не возмогут они причинити никаго зла. Господи, светом Твоего сияния сохрани мя заутра и полудне, и вечер, и на сон грядущего. И силою благодати Твоея отврати и удали всякия злая начистая сила, действуема по наущению диавола. Аще кое зло замыслено или содеяно есть, возврати его паки в преисподнюю. Яко Твое есть Царство, и Сила, и Слава Отца, и Сына, и Святого Духа.Аминь.
Достойно есть. Яко воистину блажити Тя Богородицу Присноблаженную и Пренепорочную и Матерь Бога нашего Чеснейшую Хирувим. И Славнейшую без сравнения Серафим. Без истления Бога Слова родшую, Сущую Богородицу Тя Величаем. Во имя Отца, и Сына, и Святого Духа.Аминь.
Святый Боже, Святый Крепкий, Святый Бессмертный, помилуй нас (перекрестится) читать 3раза и креститься. Аминь.
«Отче наш»:
Отче наш. Иже еси на небесах! Да святиться имя Твое, да придет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должникам нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукавого. Яко твоё есть Царство, и Сила, и Слава отца, и Сына, и Святого Духа, ныне и присно и вовеки веков. Аминь.
Благодеяния, оказанные недостойному, я считаю злодеяниями
Аватар пользователя
Fa
Мудрый человек
Мудрый человек
 
Сообщений: 308
Зарегистрирован: 22 июл 2011, 14:55
Откуда: Куда - Через тернии к звездам
Направление: Мир Вам!
Пункты репутации: 2

Вернуться в ЭНЕРГЕТИКА И МЕДИТАЦИЯ


cron
Яндекс.Метрика